Vattay Constructions házépítés, generálkivitelezés - logo

A modern és korszerű családi ház építésének 5 előnye használt ingatlan megvételével szemben

Bízza a VattayConstructions csapatára otthona kivitelezését.

Kész ház megvétele helyett saját építkezés?

A család új otthonának kérdése hatalmas dilemma lehet mindannyiunk életében. A döntés, hogy egy már meglévő, kész házat vásároljunk, vagy inkább egy teljesen személyre szabott új épület kivitelezésébe fogjunk bele, nem kis felelősség. Mindkét opció jelentős anyagi befektetést és nagyfokú elköteleződést igényel, így érdemes alaposan átgondolni a lehetőségeinket, felmérni az előnyöket és hátrányokat, majd ezek alapján döntést hozni.

A régebben épült, már korábban lakott házak esetében rengeteg később jelentkező, a vásárlás időpontjában nem kiszűrhető problémával szembesülhetünk az elavult technológiák, lazább építési szabályok és kispórolt anyagok miatt. Cikkünkben ezért a kényelmes, minden igényt és szükségletet kielégítő, új családi otthon megépítésének 5 fő előnyét mutatjuk be a használt ingatlan vásárlásával szemben.

 

1. Személyre szabott, tökéletes álomotthon

Bizonyára határozott elképzelése van arról, hogy milyen is a kifogástalan és ideális lakóingatlan. Elkészült ház vásárlása esetén is találhatunk az igényeinknek megfelelőt, de nagy valószínűséggel kell majd kompromisszumokat kötnünk, vagy komoly plusz költségek árán átalakítani az ingatlant, akár az épület szerkezetét, akár a stílusát tekintve, hogy végül maximális elégedettséggel érezhessük magunkat otthon a házban.

Saját építkezésbe belefogva az egyik legnagyobb előny a kész lakóház vásárlásával szemben, hogy a tervezés és a kivitelezés során teljes kontrollunk van az egész folyamat felett. Lehetőségünk adódik arra, hogy minden négyzetcentiméter a személyes preferenciáink és ízlésünk alapján kerüljön majd kialakításra, és akár generációkon át kényelmesen érezze magát otthon az egész család.

A modern és korszerű családi ház építésének 5 előnye a használt ingatlan megvételével szemben 1

2. Energiahatékony, környezettudatos választás

A régebben épült házak esetében óriási összegeket költenek arra a tulajdonosok, hogy otthonuk energiahatékonyságát növeljék. A ma épült házak olyan technológiákkal, anyaghasználattal kerülnek kialakításra, melyek nagy mértékben csökkentik a család rezsiköltségeit, tisztább és környezetbarátabb módon járulnak hozzá ahhoz, hogy egy egészségesebb, modernebb és fenntarthatóbb életmódot élhessünk hosszútávon.

3. Kellemesebb, egészségesebb élettér

A jól megtervezett gépészeti rendszereknek köszönhetően életminőségbeli javulást is tapasztalhatunk. A modern hőszabályozási rendszerek segítségével otthonunkban mindig optimális és kellemes a hőfok, a folyamatos szellőzésnek köszönhetően friss levegő járja át az épületet, emellett a károsanyag-kibocsátás is jóval alacsonyabb. Összességében ez mind hatással van a közérzetünkre és az egészségünkre.

A modern és korszerű családi ház építésének 5 előnye a használt ingatlan megvételével szemben 2

4. Magasabb értékű ingatlan

A korszerű, újépítésű házak kialakítása során alkalmazott környezetbarát, zöld technológiák hozzáadott értéke jelentős, így az ingatlan értéke is jóval magasabb. 

5. Biztonságos befektetés a jövőnkbe

Korábbi cikkünkben megosztottuk olvasóinkkal, miért érdemes minél előbb belevágni az építkezésbe, hogyan csökkenthetjük kitettségünket az inflációval szemben, ha pénzünket ingatlan építésébe menekítjük. Befektetési lehetőségeink közül elmondható, hogy a korszerű, modern épületek megépítése jobb társadalmi és pénzügyi megtérülést biztosít és kevésbé kockázatos.

A modern és korszerű családi ház építésének 5 előnye a használt ingatlan megvételével szemben 3

Miért érdemes tehát használt ingatlan helyett saját építkezésbe belefogni?

Az úgynevezett használt és régebben épült házak esetében rengeteg később jelentkező, a vásárlás időpontjában nem kiszűrhető problémával szembesülhetünk az elavult technológiák, lazább építési szabályok és kispórolt anyagok miatt. Lehetősége adódik arra, hogy az Ön igényeinek és modern életmódjának megfelelő otthonba költözhessen. Nincsenek kompromisszumok, teljes mértékben személyre szabott az épület minden részlete, a ház stílusa. A legkorszerűbb anyagok alkalmazásával kialakított ingatlan, hosszú távon hatalmas költségeket takarít meg, emellett a tudatos, fenntartható, energiahatékony életmód megteremtésével hozzájárulhatunk a környezettudatos és élhetőbb jövőhöz.

Építkezés előtt állsz?

Egyeztess időpontot Dénessel és gyere be az irodánkba, hogy részletesebben is megismertessük veled a cégünkkel való együttműködés előnyeit. Kíváncsiak vagyunk a történetedre. Mutasd be az elképzeléseidet és valósítsuk meg azokat közösen.

Fontos vagy számunkra! Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal.

Cég vezetőség

Több évtizedes tapasztalattal és referenciákkal rendelkezünk. Nálunk nincsenek apróbetűs kellemetlen meglepetések. Ügyfeleinkkel az építkezés során számlákkal alátámasztva tételesen számolunk el.

Vattay Kristóf ügyvezető, tulajdonos

Vattay Kristóf
Ügyvezető, tulajdonos
vattayk@vattayconstructions.hu

Vattay Péter, ügyvezető

Vattay Péter
Ügyvezető
vattayp@vattayconstructions.hu

Vattay Constructions - logo

Köszönjük üzenetét!

Megkeresése fontos számunkra.
Kollégánk a megadott elérhetőségek valamelyikén hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.