Számunkra fontos, hogy válaszokat kapjon

Építőipari szaktudás hiányában azonban már azt is nehéz eldönteni, hogy milyen alapanyagból készüljön?
Legyen könnyűszerkezetes, vagy épüljön hagyományos téglából, Porotherm-ből, Ytong-ból?

Hagyományos téglából 7-10 hónap az első kapavágástól, a kulcsátadásig. A súly miatt az alapoknak időre van szükségük, hogy egyenletesen vigyék át a terhelést a talajra.

Azért fontos a részletes igényfelmérés, hogy csökkentsük a pótmunkák mennyiségét. Ezért is adjuk meg ilyen részletesen az általunk javasolt műszaki tartalmat. Ettől el lehet térni, és azt célszerű előre egyeztetni. Nagyon fontos az alapos előkészítési, egyeztetési fázis.

A tervezés 1-2 hónapos folyamat. Ennek során kell alaposan végiggondolni és egyeztetni az alaprajzi, tartalmi, és látványbeli kérdéseket.

A közmű bekötéseket alanyi módon a telek tulajdonosa intézi. A kalkulációink a tervezett épülettől 1m-re lévő végpontok bekötésével kalkulált.

Az épület hőszigeteltségi szintje  miatt nagyon alacsony a fűtésigénye, ezért a villanyfűtés a legjobb megoldás. Ekkor kiesik a gázellátás is, mint kockázati tényező. Az elektromos fűtés jól szabályozható.

10-12 KW-os teljesítményű napelem kapacitás kiépítése 4-5 MFt. Ezzel elérhető, hogy egy kb. 100m2-es ház elektromos energia mérlege közel nullszaldós legyen. 2021-től csak legalább 25%-ban megújuló energiafelhasználású épületeket lehet építeni. Ez a legolcsóbb és leghatékonyabb és a legkisebb karbantartási költséget jelentő megoldás.

 

Elsősorban a kiszámíthatóságban, a minőségellenőrzésben, és a megrendelőkkel való együttműködésben tartjuk magunkat élenjáróknak. Több, mint 15 éves építőipari tapasztalatunk és az általunk felépített, felújított több, mint 150 lakás alapján tisztában vagyunk vele, hogy az építkezés egy család részére évtizedekre biztosítja a környezetet. Fontos, hogy a folyamat örömteli és pozitívan emlékezetes legyen. Nem titkolt célunk, hogy egyik megrendelőnk adja át a jó hírünket a másik potenciális megrendelőnek. 

További kérdések?

Amennyiben nem tudtuk megválaszolni kérdését lépjen velünk kapcsolatba és legjob tudásunkkal próbáljuk megválaszolni!