Számunkra fontos, hogy válaszokat kapjon

Építőipari szaktudás hiányában azonban már azt is nehéz eldönteni, hogy milyen alapanyagból készüljön?
Legyen könnyűszerkezetes, vagy épüljön hagyományos téglából, Porotherm-ből, Ytong-ból?

5 gyakori kérdés az építkezésekkel kapcsolatban

Mivel minden terv egyedi és eltér a másiktól nem lehet pontosan megállapítani, de a tapasztalat azt mondja, hogy 10-14 hónapig tart kulcsrakészen egy épület teljes felépítése.

A közmű bekötéseket alanyi módon a telek tulajdonosa intézi. A kalkulációink a tervezett épülettől 1 m-re lévő végpontok bekötésével kalkulált.

Az építőipar egy nagyon bonyolult, és komoly szaktudást igénylő szakma. Amennyiben valaki laikusként próbál egy házat felépíttetni sok sok alvállalkozóval olyan falakba fog ütközni, amelyek megoldásához nincs meg a kellő tapasztalata és szaktudása. Ilyen esetekben az építkezés akár 20-30%-al is drágább lehet, és 1-2 évvel tovább tarthat, mintha generál kivitelezőt bízott volna meg.

A jelenlegi ingatlan piaci helyzetet ismerve a legtöbb építtető rájön, hogy az általa lementett ingatlanok átlag értékének akár már a 60%-ból is megtudná valósítani azono műszaki tartalom mellett álmai otthonát, vagy az elképzelt beruházását.

Ez nem csak kiváló befektetésnek minősül, de akár nagyobb alapterülethez, vagy magasabb műszaki tartalomhoz is juthat ráadásul az Ő személyes igényei és elképzelései szerint épül meg az ingatlan.

 

Elsősorban a kiszámíthatóságban, a minőségellenőrzésben, és a megrendelőkkel való együttműködésben tartjuk magunkat élenjáróknak. Több, mint 15 éves építőipari tapasztalatunk és az általunk felépített, felújított több, mint 150 lakás alapján tisztában vagyunk vele, hogy az építkezés egy család, vagy egy beruházó részére évtizedekre biztosítja a környezetet, vagy a befektetését. Fontos, hogy a folyamat örömteli és pozitívan emlékezetes legyen. Nem titkolt célunk, hogy egyik megrendelőnk adja át a jó hírünket a másik potenciális megrendelőnek. 

Az általunk nyújtott elszámolási, és építkezési módszer kiküszöböli a vitás helyzeteket, elébe megy a dolgoknak és betekintést nyújt a ténylegesen felmerülő költségekbe.

Családi ház építés - látványterv
Modern családi ház építése

További kérdések?

Amennyiben nem tudtuk megválaszolni kérdését lépjen velünk kapcsolatba és legjobb tudásunkkal próbáljuk megválaszolni! 

Vattay Constructions házépítés, generálkivitelezés - logo
Vattay Constructions - logo

Köszönjük üzenetét!

Megkeresése fontos számunkra.
Kollégánk a megadott elérhetőségek valamelyikén hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.