Vattay Constructions házépítés, generálkivitelezés - logo

Új munkatársunk készséggel segít neked.

Ismerd meg Dénest, a VattayConstructions új értékesítőjét

Kovács Dénes a Vattay Constructions csapatának új értékesítője

„Affinitás-Realitás-Kommunikáció. Nemcsak az üzleti élet alapvető jellemzői, hanem mindennapjaink meghatározói. A hitelesség, átláthatóság, megbízhatóság, pontosság, azonosulás a partner érdekeivel, motivációival a legfontosabb értékek egy gyümölcsöző együttműködésben a tervezéstől az átadásig.”

Kovács Dénes a Vattay Constructions csapatát képviseli. Szavaiból érezhető, hogy ügyfél-elégedettség orientált gondolkodásának segítségével minden ügyfelünknek az érdekeit szem előtt tartva gondolkozik.
Céljai megegyeznek cégünkével: Minél több családnak szeretnénk megteremteni otthonát a legjobb minőségben, a legtisztességesebb és legátláthatóbb módon.

Építkezés előtt állsz?

Egyeztess időpontot Dénessel és gyere be az irodánkba, hogy részletesebben is megismertessük veled a cégünkkel való együttműködés előnyeit. Kíváncsiak vagyunk a történetedre. Mutasd be az elképzeléseidet és valósítsuk meg azokat közösen.

Cégünkről röviden

Európai szemlélettel dolgozunk
Ügyfélközpontúságunknak köszönhetően sikerült egy olyan tételes elszámoláson alapuló pénzügyi rendszert létrehoznunk, amely teljes átláthatóságot és extra biztonságot nyújt ügyfeleink számára. A megrendelő tervezője által készített árazatlan költségvetést piaci árakon megkalkuláltatjuk műszaki előkészítővel, így a megrendelő a tényleges bekerülési árakat látni fogja. Az építkezés során számlákkal alátámasztott tételes elszámolásnak köszönhetően nincsenek rejtett költségek és minden cégünk által elért anyagár kedvezmény a vevőt illeti meg. Cégünk generálkivitelezői díja a kedvezményekkel csökkentett tényleges költségek alapján %-os arányban hozzáadódik.

 

Átláthatóság, megbízhatóság
Küldetésünk, hogy minden ügyfelünk a legnagyobb biztonságban tudja magát és örömtelien élje meg az építkezés folyamatát.

Célunk, hogy ügyfeleink válláról levegyük a házépítéssel járó terheket. Problémák esetén már megoldási javaslatokkal találkoznak ügyfeleink. Minden építkezésen merülhetnek fel előre nem látott extra igények, melyeket cégünk a vevő számára legoptimálisabb módon kezel és valósít meg.

Fontos vagy számunkra! Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal.

Cég vezetőség

Több évtizedes tapasztalattal és referenciákkal rendelkezünk. Nálunk nincsenek apróbetűs kellemetlen meglepetések. Ügyfeleinkkel az építkezés során számlákkal alátámasztva tételesen számolunk el.

Vattay Kristóf ügyvezető, tulajdonos

Vattay Kristóf
Ügyvezető, tulajdonos
vattayk@vattayconstructions.hu

Vattay Péter, ügyvezető

Vattay Péter
Ügyvezető
vattayp@vattayconstructions.hu

Vattay Constructions - logo

Köszönjük üzenetét!

Megkeresése fontos számunkra.
Kollégánk a megadott elérhetőségek valamelyikén hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.