Vattay Constructions házépítés, generálkivitelezés - logo

A Vattay Constructions műszaki részlege tovább bővült a jobb szolgáltatás és az eddigieknél is magasabb ügyfél-elégedettség elérése érdekében.

Ismerje meg cégünk legújabb tagját, Bauer József felelős műszaki vezetőt.

A Vattay Construcions tovább bővült 2 scaled e1663145275861

 

Bauer József a cég műszaki részlegének projektvezetőjeként átfogóan felügyeli, szervezi és kontrollálja a hozzá tartozó projekteket. 

József több, mint 40 éves szakmai múlttal rendelkezik, így az ügyfeleink a legnagyobb biztonságban tudhatják építkezésüket. Konstruktív ötleteivel, kiváló szervezőkészségével és előregondolkodásával optimalizálni tud a kivitelezések menetén és biztos megoldásokat tud nyújtani az építkezések során felmerülő problémák kezelésében, vagy azok kiküszöbölésében. 

Hisz abban, hogy a magyar építőipart át kell szabni, hogy átláthatóbb, megbízhatóbb és kiszámíthatóbb építkezések legyenek jellemzőek az egész országban. 

Cégünkkel való kivitelezéseknél az építkezések során számlákkal alátámasztott, tételes elszámolásnak köszönhetően a megrendelő a tényleges aktuális piaci árakat látja és fizeti meg, melyekre nem kerül tartalék vagy extra haszon és minden, cégünk által elért anyagár kedvezmény a megrendelőt illeti meg. A generálkivitelezés során az adott műszaki tartalomra a munkadíjak fixáltak, mely a megrendelő számára kiszámítható költségvetésű építkezést jelent.

A Vattay Construcions tovább bővült 2

Építkezés előtt állsz?

Egyeztess időpontot Dénessel és gyere be az irodánkba, hogy részletesebben is megismertessük veled a cégünkkel való együttműködés előnyeit. Kíváncsiak vagyunk a történetedre. Mutasd be az elképzeléseidet és valósítsuk meg azokat közösen.

Cégünkről röviden

Európai szemlélettel dolgozunk
Ügyfélközpontúságunknak köszönhetően sikerült egy olyan tételes elszámoláson alapuló pénzügyi rendszert létrehoznunk, amely teljes átláthatóságot és extra biztonságot nyújt ügyfeleink számára. A megrendelő tervezője által készített árazatlan költségvetést piaci árakon megkalkuláltatjuk műszaki előkészítővel, így a megrendelő a tényleges bekerülési árakat látni fogja. Az építkezés során számlákkal alátámasztott tételes elszámolásnak köszönhetően nincsenek rejtett költségek és minden cégünk által elért anyagár kedvezmény a vevőt illeti meg. Cégünk generálkivitelezői díja a kedvezményekkel csökkentett tényleges költségek alapján %-os arányban hozzáadódik.

 

Átláthatóság, megbízhatóság
Küldetésünk, hogy minden ügyfelünk a legnagyobb biztonságban tudja magát és örömtelien élje meg az építkezés folyamatát.

Célunk, hogy ügyfeleink válláról levegyük a házépítéssel járó terheket. Problémák esetén már megoldási javaslatokkal találkoznak ügyfeleink. Minden építkezésen merülhetnek fel előre nem látott extra igények, melyeket cégünk a vevő számára legoptimálisabb módon kezel és valósít meg.

Fontos vagy számunkra! Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal.

Cég vezetőség

Több évtizedes tapasztalattal és referenciákkal rendelkezünk. Nálunk nincsenek apróbetűs kellemetlen meglepetések. Ügyfeleinkkel az építkezés során számlákkal alátámasztva tételesen számolunk el.

Vattay Kristóf ügyvezető, tulajdonos

Vattay Kristóf
Ügyvezető, tulajdonos
vattayk@vattayconstructions.hu

Vattay Péter, ügyvezető

Vattay Péter
Ügyvezető
vattayp@vattayconstructions.hu

Vattay Constructions - logo

Köszönjük üzenetét!

Megkeresése fontos számunkra.
Kollégánk a megadott elérhetőségek valamelyikén hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.