Vattay Constructions házépítés, generálkivitelezés - logo

Építkezés örömmel.

Tanácsokkal segítünk, hogy biztonsággal valósítsd meg az otthonteremtést.

Építkezés előtti gondolatok

Több évtizedes építőipari tapasztalatunk alapján tisztában vagyunk vele, hogy milyen nagy kihívást jelent, mekkora stresszel jár, illetve milyen nagy időbefektetést igényel egy ház felépítése, a család új otthonának megteremtése.

Segítségül összeszedtünk nektek olyan gondolatokat, melyek segíteni fognak titeket az építkezésetek során.

1. Megfelelő tervek fontossága

Sok építtető fut bele abba a hibába, hogy nem az anyagi kereteinek megfelelő házat terveztet. Érdemes tervezés előtt tájékozódni az aktuális piaci árakról, hogy később ne kelljen újra terveztetni a házat, ami nem csak időigényes folyamat, de veszélyes is, mert az idő előrehaladtával drágulhatnak a piaci árak.

2. Hogyan válaszd ki a megfelelő generál kivitelezőt?

Több ajánlattevő cég közül honnan tudhatom, hogy kivel járok a legjobban?

Ügyeljünk az árulkodó jelekre: akkor küldte az ajánlatot amikorra ígérte? Elérhető? Tételes elszámoláson alapuló ajánlatot adott? Ügyel az apró részletekre?

A legjobban egy olyan céggel járunk, aki megbízható, átlátható minden pontja az árazásának és az elszámolási rendszerének.

Családi ház építése az alapoktól a kulcsátadásig

A kerttervezés fontossága

Egy luxus családi ház színvonalát már csak a tökéletesen megtervezett kert tudja növelni. Nagyon fontos, hogy olyan környezetben éljünk ami nem csak funkcióiban segíti életünket, de a családi nyugalmat és kiegyensúlyozottságot is megteremti. Minden megrendelőnknek javasoljuk a kerttervező igénybevételét és annak elképzeléseinek megvalósítását.

3. Mit követelj meg a kiviteleződtől?

A legfontosabb a kivitelező és az építtető közötti kapcsolatban a jó kommunikáció. Nagy hangsúlyt kell fektetni az őszinteségre és az átláthatóságra. Követeld meg kiviteleződtől, hogy készítsen egy várható ütemtervet, alkalmazzatok minden költségnemre tételes elszámolást, amit akár a műszaki ellenőröd is át tud nézni. Fontos eleme egy építkezésnek a rendszeres ellenőrzés. Követeld meg kiviteleződtől, hogy tartson heti kooperációt, ahol felfedve a lapokat mindent át lehet beszélni és a bajban is partnerként tudtok együttműködni.

4. Mire figyelj a kivitelezés során?

Mivel minden építkezésen vannak problémák, figyelj már rögtön az elején arra, hogy ezeket hogyan kezeli a kivitelező.

Amire figyelni kell: Mennyire veszi komolyan a problémát? Őszintén beavat, vagy megpróbálja eltusolni? Megoldási javaslatokkal áll eléd, vagy várja, hogy megoldódjon magától a probléma?

5. Gondolkodj előre

A legtöbb építtető útközben változtat a terveken.
Ez határidő változáshoz és dráguláshoz is vezethet, hogyha azután változtatunk egy-egy dolgon, ami már véglegesítve lett. Fontos előre meghatározni a lámpák, kapcsolók, bútorok helyét és méretét, hogy azok megfelelően még időben legyen kialakítva.

Cégünkről röviden

Európai szemlélettel dolgozunk
Ügyfélközpontúságunknak köszönhetően sikerült egy olyan tételes elszámoláson alapuló pénzügyi rendszert létrehoznunk, amely teljes átláthatóságot és extra biztonságot nyújt ügyfeleink számára. A megrendelő tervezője által készített árazatlan költségvetést piaci árakon megkalkuláltatjuk műszaki előkészítővel, így a megrendelő a tényleges bekerülési árakat látni fogja. Az építkezés során számlákkal alátámasztott tételes elszámolásnak köszönhetően nincsenek rejtett költségek és minden cégünk által elért anyagár kedvezmény a vevőt illeti meg. Cégünk generálkivitelezői díja a kedvezményekkel csökkentett tényleges költségek alapján %-os arányban hozzáadódik.

 

Átláthatóság, megbízhatóság
Küldetésünk, hogy minden ügyfelünk a legnagyobb biztonságban tudja magát és örömtelien élje meg az építkezés folyamatát.

Célunk, hogy ügyfeleink válláról levegyük a házépítéssel járó terheket. Problémák esetén már megoldási javaslatokkal találkoznak ügyfeleink. Minden építkezésen merülhetnek fel előre nem látott extra igények, melyeket cégünk a vevő számára legoptimálisabb módon kezel és valósít meg.

Fontos vagy számunkra! Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal.

Cég vezetőség

Több évtizedes tapasztalattal és referenciákkal rendelkezünk. Nálunk nincsenek apróbetűs kellemetlen meglepetések. Ügyfeleinkkel az építkezés során számlákkal alátámasztva tételesen számolunk el.

Vattay Kristóf ügyvezető, tulajdonos

Vattay Kristóf
Ügyvezető, tulajdonos
vattayk@vattayconstructions.hu

Vattay Péter, ügyvezető

Vattay Péter
Ügyvezető
vattayp@vattayconstructions.hu

Vattay Constructions - logo

Köszönjük üzenetét!

Megkeresése fontos számunkra.
Kollégánk a megadott elérhetőségek valamelyikén hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.